8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

70’s en 80’s Lets go Back in theater Swanla

Met het Lets Go Back feest op vrijdagavond 8 april gaat theater Swanla terug naar de jaren 70 en 80. Tijdens dit feest komen twee tribute bands optreden : De ABBA Queens en IMI RTIST die de bezoeker meenemen naar de tijd van Abba en Micheal Jackson.

ABBA Queens

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Abba Queens is dan ook uitermate geschikt om uw feest of evenement een thema te geven waarbij alle gasten uit hun dak gaan. Met 2 fantastische zangeressen als Wendy (Agneta) en Anita (Frida) zorgt Abba Queens voor een levensechte seventies sfeer op ieder podium. Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo ….geen enkele ABBA tophit wordt overgeslagen , gebracht in een vernieuwend jasje in de vorm van knallende medley’s….!!!

IMI RTIST

IMI had op jonge leeftijd al indruk gemaakt als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa tourde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als ‘De Nederlandse Michael Jackson’ na zijn deelname aan het RTL4 programma ‘My name is Michael’. Gedurende zijn solo show neemt hij je mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop. Een tributeshow uit bewondering en met groot respect door deze artiest. Muzikaal indrukwekkend en door de live aanvulling van dansers wordt het show element zeker niet vergeten!

De voorstelling start op vrijdagavond om 20:15 en kaarten kosten 20 euro. Wie vooraf wil dineren, kan dit doen in het theater zelf voor aan all-in tarief (diner en kaart) van 35 euro. Kaarten kunnen op de website van het theater worden besteld. Het is een staan concert.

Advertentie