-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

12GO Biking organiseert inruilspektakel voor het goede doel

Bikes4Africa is begin 2018 ontstaan tijdens een inruilspektakel bij fietsenwinkel 12GO Biking in Moordrecht. Sindsdien zijn er meer dan 10.000 fietsen gedoneerd waarmee er voor ruim 140.000 euro is besteed binnen 19 verschillende projecten. Door heel Afrika worden projecten gesteund, bijvoorbeeld de organisatie ”Cycling out of Poverty” in Kenia. Fietsen worden gebruikt zodat medewerkers in de zorg en het onderwijs op de fiets naar hun werk kunnen gaan. Lees meer over de projecten op https://www.bikes4africa.nl/

Ook in 2022 wordt er alles aan gedaan om de projecten te blijven steunen. Hoe meer gedoneerde fietsen, hoe meer geld, en hoe meer Bikes4Africa kan betekenen. Om het project extra kracht bij te zetten doet 12GO Biking er nog een schepje bovenop. Voor de klant wordt het namelijk nog aantrekkelijker je fiets in te leveren.

Hoe werkt het inruilspektakel?

In het kort:

  • Geef je fiets een 2e leven
  • Steun het goede doel
  • Extra korting op je nieuwe fiets

Win-win-win dus! Wanneer je de komende weken (t/m 7 mei) een nieuwe fiets koopt, krijg je extra veel inruilkorting voor je gedoneerde fiets. De inruilkorting is afhankelijk van de aanschafprijs van je nieuwe fiets. De enige eis die gesteld wordt aan de fiets die je inlevert is: Hij moet rijden! Op die manier krijg je al gauw meer geld voor een oude fiets dan wanneer je deze zou verkopen. Er zijn zelfs een aantal modellen aangeduid ”Inruilspecials”, waar je éxtra veel geld krijgt voor je oude fiets.

Meer weten over de hele actie? https://www.12gobiking.nl/inruilspektakel

Advertentie