8.5 C
New York
zaterdag 18 mei 2024

Werkzoekenden Waddinxveen vinden passende baan

Sinds de start van 2022 hebben alweer 3 deelnemers met hulp van JobHulpMaatje een baan gevonden waar zij zo hard naar op zoek waren. Geweldig nieuws! We zijn heel trots op deze deelnemers én op de vrijwilligers die hen begeleiden. Samen werkt het!

Ook van een oud-deelnemer kregen we recent bericht dat zij een passende baan gevonden heeft. Ze vertelde dat de Jobgroup haar zelfvertrouwen en ideeën heeft gegeven, waarna ze op eigen kracht tot dit mooie resultaat gekomen is.

Kom je kennismaken?

Op zaterdag 14 mei zijn wij van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig bij de Vrijwilligersmarkt in Cultuurhuys De Kroon. Denk je erover om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet je nog niet wat? Tijdens de Vrijwilligersmarkt kun je kennismaken met 21 verschillende vrijwilligersorganisaties.

Wij vertellen je die middag graag hoe je bij JobHulpMaatje van betekenis kunt zijn voor een ander. En hoe we dit kunnen afstemmen op jouw interesses en mogelijkheden. Graag tot ziens op 14 mei!

Nieuwe Jobgroup gestart

Op donderdag 7 april zijn we gestart met een nieuwe Jobgroup in Waddinxveen. De deelnemers hebben uiteenlopende opleidingen, ervaringen, wensen en ideeën. Maar er is in ieder geval één overeenkomst: ze willen graag een baan die bij hen past!

Daarom gaan ze de komende weken samen met onze Jobgroupleiders aan de slag. We mogen daarvoor opnieuw gebruikmaken van een ruimte in het gastvrije Coenecoop College.

Zullen we langskomen?

De afgelopen tijd hebben we op verschillende plekken mogen vertellen over JobHulpMaatje en toegelicht wat wij doen, hoe wij werken en wie wij kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij (vrijwilligers)organisaties die deelnemers naar ons kunnen doorverwijzen. Wij werken graag samen om de inwoners van Waddinxveen zo effectief mogelijk te kunnen ondersteunen!

Wil je ook kennismaken of bespreken hoe we kunnen samenwerken? Onze coördinator komt graag eens langs.

Aanmelden of doorverwijzen

Ken je iemand in je omgeving die onze hulp kan gebruiken om beter bemiddelbaar te worden op de arbeidsmarkt? Verwijs hem of haar dan naar ons door. Wij helpen mensen zonder werk, maar ook mensen die in hun huidige baan niet op hun plek zitten. Na de aanmelding plannen we een kennismaking om samen vast te stellen welke hulp we kunnen bieden. Aanmelden kan op verschillende manieren:
Bellen of WhatsAppen: 06-30996730
Mail: jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl
Website: www.jobhulpmaatje.nl/aanmelden

Advertentie