8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

ParkPret 2022 wordt een groot spektakel!

Na twee jaar afwezigheid is Park Pret weer terug van weggeweest. Op woensdag 27 april 2022 ben je weer van harte welkom in het prachtige Burgemeester Warnaarplantsoen om Koningsdag te komen vieren. Naast een spetterend podium programma, de leukste attracties, activiteiten, demonstraties en kraampjes ben je dit jaar ook van harte welkom tijdens het Bevrijdingsontbijt en Aubade.

Kom jij ontbijten tijdens het Bevrijdingsontbijt?

ParkPret begint dit jaar eerder dan normaal met het Bevrijdingsontbijt. We starten om 08:00 uur met het ontbijt in het park waarbij alle Waddinxveners welkom zijn. Aan tafel gaan we met elkaar in gesprek over vrijheid en onvrijheid, thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat. Aanmelden is verplicht en kan t/m 21 april 2022

->Klik hier om je aan te melden voor het Bevrijdingsontbijt<-

De hele dag springen en spelen in het park

Ook dit jaar wordt het weer één groot spring & speelfestijn in het park! Leef je uit op de vele springkussens, de uitdagende stormbaan, ontdek de unieke Nick Jr. Playtrailer en ga op avontuur in een peddelbootje op de vijver. Je kunt tussen 10:00 uur en 17:00 uur onbeperkt gebruik maken van alle aanwezige attracties op vertoon van een attractiebandje. Deze zijn verkrijgbaar voor 2 munten bij de kassa’s op het terrein.

Spetterend podium programma

Zin in een feestje tijdens Koningsdag? Het podium programma tijdens ParkPret beloofd weer een groot spektakel te worden. Naast optredens van o.a. Studio Da Danza, Popschool Waddinxveen, een spetterende Illusieshow voor Kids en DJ Jan Smit komen we dit jaar ook weer met een geweldig avondprogramma verzorgd door Rolling Piano en DJ Jurgen. Het complete programma vind je binnenkort op deze website. Nog even geduld!

Praktische informatie

– Zin in een hapje of drankje? Er zijn genoeg lekkere dingen te krijgen.
Betalen tijdens ParkPret doe je met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het terrein. Munten kosten €1,10 per stuk. Je kunt betalen met je pinpas of contant geld. Aangeschafte munten zijn vanaf 2022 niet meer inwisselbaar voor contant geld.

– Alhoewel er voldoende parkeerplaatsen zijn in de parkeergarage van Winkelcentrum Gouweplein adviseren we je om zoveel als mogelijk met de fiets of lopend te komen.

– Het meebrengen van eigen alcoholische dranken is tijdens ParkPret niet toegestaan.

– Op het terrein zijn voldoende gratis toiletten aanwezig. Onze enthousiaste toiletdames zorgen voor een schoon toilet én een gezellige glimlach!

– De springkussens en attracties tijdens ParkPret kunnen onbeperkt worden gebruikt op vertoon van een attractiebandje. Deze kun je voor 2 munten aanschaffen bij de kassa’s. Er is voldoende toezicht aanwezig. Houdt u als ouder zelf ook een oogje in het zeil? Met elkaar zorgen we voor een veilige dag springen en spelen.

Meer informatie of deelnemen?

Wil je meer informatie ontvangen of deelnemen aan Park Pret 2022? Neem gerust contact met ons op. Binnenkort vind je op onze website ook het volledige programma met activiteiten, optredens en plattegrond met indeling van het park.

Advertentie