8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Meimaand Franse filmmaand in Cultuurhuys De Kroon

Donderdagmiddag 5 mei vertoont Cultuurhuys De Kroon de Franse film ”Le meilleur reste a venir” (The best is yet to come). Na een groot misverstand besluiten twee jeugdvrienden, elk ervan overtuigd dat de ander nog maar een paar maanden te leven heeft, alles in het werk te stellen om de verloren tijd in te halen. De film wordt beschreven als een grappige, ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Een week later, op woensdagavond 11 mei staat er opnieuw een Franse film in de agenda: “Antoinette dans les Cevennes”. Een zonnige, Franse komedie, waarin Antoinette een schooljuf is die uitkijkt naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar. Hij laat het echter plotseling afweten, waarop Antoinette besluit hem achterna te reizen. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur.

Kaarten a €8,50 zijn te reserveren via www.cultuurhuysdekroon.nl of via de servicebalie tijdens de openingsuren van Cultuurhuys De Kroon.

Advertentie