8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Eigenaar Reigerhof start opknapbeurt en is in onderhandeling over oude bibliotheek

Winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt een opknapbeurt van de eigenaar. Op Facebook worden diverse plaatjes getoond van een iets andere uitstraling van het pand. Om de overlast tot een minimum te beperken zal de verbouwing in fases plaatsvinden. Alle ingangen zullen tijdens de werkzaamheden open blijven en alle winkels bereikbaar.

De eigenaar start de verbouwing van de eerste ingang aan de zijde van Domino’s en Mister Pita To Go vanaf 9 mei tot en met 25 juni.In het winkelcentrum zelf wordt gestart vanaf 9 Mei tot en met 4 Juni met de passage vanaf Brasserij de Berg en Intertoys tot en met de Albert Heijn. Alle winkels en paden zullen tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven en de werkzaamheden die echt overlast geven zullen in de avond en nachtelijke uren plaatsvinden.

De leegstand in het winkelcentrum is nagenoeg weggewerkt met de uitbreiding van de Albert Heijn en de komst van nieuwe winkels. Er is nog geen invulling voor de oude bibliotheek op de eerste verdieping. Gouwe IJssel Nieuws kreeg van de woordvoerder van eigenaar Multi Netherlands B.V. te horen dat men in een vergevorderd stadium is met een nationale keten voor deze verdieping. Dit antwoord blijft het gerucht over de komst van een Action voeden.

Advertentie