8.5 C
New York
woensdag 18 mei 2022

Verduisterde voertuigen aangetroffen in Zevenhuizen tijdens integrale controle

Tijdens een integrale controle van de politie Team Waddinxveen-Zuidpas, Handhaving Zuidplas en de omgevingsdienst Hollands Midden heeft men in Zevenhuizen op woensdag 11 maart onder andere verduisterde voertuigen aangetroffen. Dat maakte de Adviseur openbare orde veiligheid van de gemeente Zuidplas bekend op Twitter.

De actie was er volgens hem sprake van een goede integrale voorbereiding geweest aan de ondermijningstafel. Bij ondermijnende criminaliteit gaat het specifiek om georganiseerde, zware criminaliteit waarbij de onder- en bovenwereld vermengd raken. Dit fenomeen is internationaal vertakt, maar lokaal verankerd en de aanpak hiervan is een prioriteit bij de politie Eenheid Den Haag en de gemeente Zuidplas.

Bij de controle zijn er diverse voertuigen in beslag genomen.

Advertentie