8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Gewonde bij aanrijding A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op de autosnelweg A20 op vrijdagmiddag 13 mei rond kwart voor vier is een inzittende gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op een plek waar het wel vaker mis gaat, vlak voor de afslag naar Nieuwerkerk aan den IJssel richting Gouda.

In eerste instantie waren er twee ambulances opgeroepen waarvan er één weer snel kon vertrekken. De andere heeft de gewonde inzittende nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis. Diens voertuig is ook door een bergingsbedrijf meegenomen. De andere twee voertuigen hadden blikschade maar konden zelfstandig verder rijden.

Detail bij de berger is, dat de werkzaamheden van deze berger door een filmploeg werden vastgelegd. Door het ongeval ontstond er een vertraging van 20 minuten op de A20 achter de aanrijding en op de A16 voor het Terbregseplein nogeens 5 minuten.

Advertentie