8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

JO13-1 Voetbalvereniging Moordrecht kampioen!

Met een klinkende 13-0 overwinning op Sportpark ’t Lage tegen Olympia is de JO13-1 in de 3e klasse kampioen geworden. Met nog één wedstrijd op het programma zijn ze niet meer in te halen. Het team – dat onder enthousiaste leiding van Jurgen Kalmeijer en Gerard van Velzen staat – heeft in deze 3e fase van dit voetbalseizoen indrukwekkende cijfers laten zien. Alle wedstrijden werden gewonnen en het team scoorde maar liefst 108 keer in de goal van de tegenpartij, 9 keer moesten zij zelf de bal uit het net halen.

Om het kampioenschap te vieren was er vuurwerk, een kampioensshirt en werd er gezamenlijk een patatje in de kantine gegeten. De komende periode sluit het team de competitie af, worden er nog een of meerdere oefenwedstrijden gespeeld en wie weet nog een toernooi. Na de zomerperiode mogen de spelers zich op het nieuwe complex van VVM melden.

Advertentie