8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Super sport trekkers en Trucks in Trekkertrekkie Moerkapelle

Na de enorm succesvolle 4e editie van Trekkertrekkie Moerkapelle (1 Juni 2019) heeft door Corona de 5de editie van Trekkertrekkie Moerkapelle even op zich laten wachten, Maar 4 Juni is het dan eindelijk zover. Van 9:00 tot 21:00 uur zullen er aan de Herenweg meer dan 300 Trekkers en Trucks gaan strijden om het eremetaal. 

Naast de standaard klassen met veel deelnemers uit de regio, komen ook de Pick-ups, Dames klasse, Bedrijven klasse en Diverse Sport klasse weer op de baan. Nieuw dit jaar is dat er ook een competitie punten wedstrijd verreden wordt van de Hypropullers en de VTN Super Sport Trucks! Dat betekend dat er nog meer sport en super sport trekkers en Trucks op de baan gaan komen. 

Voor de kinderen zal er ook weer genoeg te doen zijn, Er zijn 4 springkussens, een stormbaan, een ballonnen clown, speelzand, schminken, een draaimolen, een kinder-trekkertrekbaan, minikraantjes, en een traptrekker-parcours. 

Dit jaar zet Trekkertrekkie Moerkapelle zich in voor het doelfonds ‘levend geneesmiddel’ van het LUMC ziekenhuis in Leiden. Dichtbij in de families van de bestuursleden van Trekkertrekkie hebben zei te maken met zeldzame soorten van Kanker. 

Het LUMC onderzoekt en werkt aan een veelbelovende behandelmethode voor een nieuw soort geneesmiddel om de strijd aan te gaan met kwaadaardige cellen en infecties. Bij de in/uitgang zal ook een melkbus staan waar ook bezoekers een steentje bij kunnen dragen. 

 

De Entree bedraagt 10,- en is voor kinderen t/m 12 jaar gratis (De kinderactiviteiten en het parkeren zijn gratis) De wedstrijd duurt van 9:00 – 21:00 uur.

Voor meer informatie over het programma en de deelnemerslijsten kunt u kijken op  de website www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl en op de facebook pagina Trekkertrekkie Moerkapelle. 

Advertentie