8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Vlag uit voor hoogste punt nieuwbouw KC Koningskwartier (+video)

Op vrijdagmiddag 20 mei hebben de kinderen van het Kindcenter Koningskwartier de vlag mogen hijsen op de nieuwbouw. Dit feestelijk moment was er omdat het hoogste punt van de nieuwbouw van de school was bereikt. De school moet straks een permanente school zijn in de nieuwbouwwijk Koningskwartier in Zevenhuizen.

Op de bouwplaats mochten de kinderen heel even zijn en twee leerlingen vonden het geweldig om de vlag in top te hangen. Voor de bouwvakkers waren er diverse kadootjes gemaakt voor in de bouwkeet zoals een kunstwerk van het kunstproject in Mondriaanstijl en een moppenkalender voor elke week.

Het KC Koningskwartier wordt de permanente school voor leerlingen van de Groeiling (Katholiek) en de Vier Windstreken (Christelijk). Quadrant en Gro-Up (voorheen IJsselkids) zorgen voor het kinderdagverblijf en de naschoolse opvang in het nieuwe gebouw. De verhuizing zal dan plaatsvinden in de herfstvakantie van 2022. Op de plek van de tijdelijke locatie komt een dislocatie van openbare school ’t Reigerbos en een vestiging van Gro-Up.

Advertentie