8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Autocross Zevenhuizen druk in opbouw

Na twee jaar van corona uitstel is de traditie op Hemelvaartsdag weer in ere hersteld: de Autocross van Zevenhuizen aan de Bierhoogtweg. Op 26 mei kan men de hele dag genieten van allerlei categorieën en met regen en modder is sensatie verzekerd. Kaarten kosten 12 euro (excl. kosten) in de online voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa (pin of cash). Jeugd tot en met 16 jaar betaalt 5 euro aan toegang.

De autocross is nu al druk aan het opbouwen om het terrein van een weiland naar een professionele racebaan te maken. Tijdens de races zijn er naast vrijwilligers ook beroepshulpdiensten en beveiliging aanwezig om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. De cross is aan de Bierhoogtweg thv 7 in Zevenhuizen en start op 12:00 uur. De organisator EZHACO roept een ieder op om zoveel mogelijk met de fiets of scooter te komen. Parkeren is gratis.

Net als bij voorgaande edities zal Gouwe IJssel Nieuws verslag doen van de autocross.

Advertentie