8.5 C
New York
zondag 28 mei 2023

Inschrijving 31ste de Koornmolen Lions Rottemerenloop open

Voor de 31ste keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 18 juni 2022. Na twee rustjaren in verband met Corona, start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen bij Recreatiepark de Koornmolen.

Dit jaar organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de 31ste keer de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 18 juni. “Afgelopen twee jaar moesten we noodgedwongen rust houden,“ vertelt loopcommissievoorzitter Gert Jan Freeke, “maar nu kunnen we de lopers gelukkig weer verwelkomen. Door de corona onzekerheid konden we pas later dan gebruikelijk starten, maar we hopen weer op een grote opkomst”.

Zoals gebruikelijk is de start van de 5, 10 en 15 kilometer om 11:00 uur bij Recreatiepark de Koornmolen en loopt de loop door een prachtige polder- en natuurgebied. Voor de kinderen is er de Jan Visser kidsrun met 1,0 en 1,5 kilometer met starttijd 10:00 uur.

De volledige opbrengst gaat naar goede doelen. Freeke “Met ons motto ‘We Serve’ ondersteunen we met deze loop bijvoorbeeld Team Zeparo (deelnemers Roparun ten bate van mensen met kanker), de Zonnebloem, het Leger des Heils en nog meer doelen”.

Loopt u en/of uw kind ook mee met de Koornmolen Lions Rottemerenloop? Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl, terwijl via Facebook regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst

Advertentie