8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Wilma Borgman en Ron Fresen vertellen: Een kijkje achter de schermen van Politiek Den Haag.

Op 24 juni komen NOS verslaggevers Wilma Borgman en Ron Fresen naar Waddinxveen. In Cultuurhuys de Kroon zullen zij een interactieve avond verzorgen over alle ins en outs in ons politieke landschap.

Fresen is onder andere bekend van het tv programma Het Gesprek. Daar heeft hij onlangs de minister-president mogen interviewen. Ook was hij politiek verslaggever bij het NOS en stond hij vaak op het Binnenhof als vaste correspondent. Ron Fresen nam onlangs afscheid van het NOS journaal, dus een unieke kans om hem samen met Wilma te ontmoeten. Wilma Borgman werkt sinds 1996 als verslaggever Den Haag voor de NOS. Onlangs schreef ze het boek “De Prijs van de Macht”, waarvoor ze de liberale partij VVD meer dan 20 jaar heeft gevolgd. Ze geeft een kijkje achter de schermen en geeft haar visie over het kan dat de VVD onder Rutte zo succesvol is geworden.

Vrijdagavond 24 juni 2022 komen Borgman en Fresen samen naar Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen, waar zij graag het gesprek aangaan en een kijkje achter de schermen zullen geven van politiek Den Haag. Bibliotheek de Groene Venen organiseert deze avond i.s.m. Boekhandel Burger.

Datum lezing: Vrijdagavond 24 juni 2022
Aanvang: 20.15 uur
Adres: Cultuurhuys de Kroon Gouweplein 1, Waddinxveen
Toegang: € 10,00, Voordeel met je Biebpas en scholieren € 2,50 (neem je pas mee)

Kaartverkoop: https://www.cultuurhuysdekroon.nl/agenda/agenda-seizoen-21-22/evenementdetail/552/-/bdgv-lezing-wilma-borgman-en-ron-fresen.

Naast de lezing van Wilma Borgman en Ron Fresen, is er ruimte voor discussie en een signeersessie. Boekhandel Burger verzorgt weer de beste bijpassende literatuur.

Advertentie