8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Eerste open dag van nieuw coachcentrum ‘Coaches voor jou’ in Moordrecht

Op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, is de eerste open dag van Coaches voor jou in Moordrecht op de locatie van Paardenplezier. Het evenement vindt plaats op de Vierde Tochtweg 9B in Moordrecht van 11.00 tot 16.00 uur.

Coaches voor jou is als coachcentrum uniek in de regio door de verzameling aan expertises die er aanwezig is bij de aangesloten coaches. De samenwerking is er op gericht om vanuit verschillende disciplines zonder wachtlijst klanten snel een passend traject aan te kunnen bieden. Er wordt onder meer paardencoaching en natuurcoaching aangeboden voor jong en oud. De open dag op maandag 6 juni staat in het teken van een kennismaking met de coaches, de paarden en onze werkwijze. Daarnaast zijn er voor het hele gezin leuke en leerzame activiteiten.

Coaches voor jou bestaat uit zeven betrokken en gedreven coaches die in samenwerking een meerwaarde zien. Door de onderlinge samenwerking is er een uitgebreide hoeveelheid kennis en kunde aanwezig en kan er voor iedereen een passend aanbod worden geboden. Vanuit gezamenlijke waardes wordt er gewerkt aan een duurzame verandering zodat klanten hun eigen keuzes kunnen maken en de aspecten van hun leven weer kunnen oppakken waar de problemen zich voordoen.

Tijdens de open dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder coachsessies en workshops. Een mooie gelegenheid om coaching met hulp van paarden te ervaren en kennis te maken met de coaches. Voor de kinderen is er een speurtocht over het terrein en er zijn verschillende kramen met informatie waar je in gesprek kan met de coaches. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om kennis te maken met de paarden. Kijk voor het uitgebreide programma op www.coachesvoorjou.nl

Advertentie