-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Hanneke van Gompel tijdens LADIES ONLY night in de Hoofdweg

Schrijfster Hanneke van Gompel gaat in een open en intieme setting in gesprek met Renee Ruisch in de nieuwe De Hoofdweg tijdens Ladies only. De Hoofdweg is een nieuw centrum in Nieuwerkerk aan den IJssel waar vergaderd kan worden, waar trainingen en workshops worden gegeven en waar kleine evenementen worden georganiseerd.

Pleasen, Plooien en Presteren
Het boek van Hanneke gaat over loslaten, over hormonen en over hoe vrouwen altijd bezig zijn met de omgeving en zichzelf soms vergeten. Hanneke vertelt tijdens deze avond haar verhaal en gaat met het aanwezige vrouwenpubliek in gesprek.

De komst van de schrijfster wordt omlijst door een gevarieerd aanbod leuke vrouwendingen. Van gezichtsbehandeling tot kledingadvies, van hapjes proeven van De Dorpsbakkerij tot Italiaanse wijntjes  ontdekken van Nostro Vino. Een echte vrouwen-avond voor vrouwen boven de 40 en 50+ die op weg zijn naar het tweede deel van hun leven en daar graag een gerichte invulling aan willen geven. 

Een entreeticket kost € 29,50 (exclusief € 0,79 servicekosten). Hiervoor krijg je een drankje bij ontvangst, ben je aanwezig bij een mooi gesprek en krijg je een aanbod van allerlei leuks lekkers om te beleven, voelen en proeven! Informatie over de avond (en het bestellen van tickets) is te vinden op www.dehoofdweg.com/actueel

Hanneke van Gompel
Help! Het loslaten begint is in korte tijd hét beste beoordeelde boek over de overgang bij BOL.com en is het vierde boek van Hanneke van Gompel (1964). Moeder, ondernemer en inspirator van De Inspiratiebron. Na een carrière in het bedrijfsleven leeft ze haar missie: mensen inspireren om samen de wereld een beetje mooier te maken. Met haar boeken, kalenders en lezingen heeft ze al tienduizenden mensen mogen raken en inspireren.

Renee Ruisch
Renée is 53, getrouwd en moeder van 3 meiden van 20,18 en 12 jaar. Samen met hond Japie vormen ze een druk gezinnetje. Als zelfstandig communicatieadviseur kan zij de rollen van zakenvrouw, echtgenoot, vrijwilliger en moeder flexibel mixen. Niks is saai is het motto en dat blijkt wel uit de diverse dingen die ze erbij doet. Radio maken, een cultureel festival organiseren, een woon- en logeerhuis voor MCG jongeren opzetten en met heel veel plezier de redactie van Veine Magazine, voor ouders met kinderen met een beperking. Kortom; niks is saai! Onlangs werd Renee geridderd in de orde van Oranje-Nassau.

De Hoofdweg is te vinden aan de Hoofdweg-Noord 7T in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertentie