8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Moerkapelle trekt rook en dieselgeweld aan tijdens Trekkertrekkie 2022 (video)

In Moerkapelle, aan het einde van de Herenweg, werd op 4 juni 2022 tijdens de 5e editie van het Trekkertrekkie evenement veel spektakel op de baan gezet.

Op het programma stonden diverse standaard klassen, hobby sport klasse, de pick-ups, de standaard trucks, de dames klasse en natuurlijk de bedrijven klasse. Naast deze klassen kwamen ook de Hypropuller Competitie en de VTN Supersport competitie de baan op met achter de trekkers en supersporters een sleepwagen.Vervolgens ging men verder met de 8.5 ton Supersporters en een zwaardere slee. Waarbij de winnaar Crazy Grey Power voor de derde keer dit seizoen naar de eerste plaats met een Full Pull eindigde.

Trekkertrekkie stond voor de organisatie in het teken van Jantine, de zus van een van de organisatoren, zij lijdt aan een ernstige ziekte. Voor onderzoek naar deze ziekte werd geld ingezameld. Het “levend geneesmiddel” zoals het doelfonds in het LUMC Ziekenhuis in Leiden ook wel genoemd wordt. Voor dit doelfonds reed Murphy’s Law voorafgaand aan de competitiewedstrijd van de trucks een sponsorrun.

Aan het einde van de dag waren de trucks aan de beurt. Er werd gestart met de trucks van 5 ton met als winnaar team Matrol. Na de competitiewedstrijd reed Mantrol een extra run, met als passagier de persoon die een mooi bedrag had bijgedragen aan het goede doel.

Een compilatie van dit familie evenement is te zien in onderstaande video:

 

Advertentie