8.5 C
New York
zaterdag 25 mei 2024

Memoryspel “Groeten uit Moordrecht” uitgebracht

Inwoner Eelco Slingerland uit Moordrecht en eigenaar van Flying Eagle oog voor uw bedrijf hoopt tijdens de jaarmarkt op zaterdag 18 juni de eerste exemplaren te kunnen verkopen van een lokaal memoryspel “Groeten uit Moordrecht”.

Zesendertig verschillende foto’s zijn in dit spel te vinden. Deze zijn foto’s zijn gemaakt in de afgelopen jaren in en rond Moordrecht. Sommige foto’s zijn inmiddels uniek. Denk aan de oude restanten van de Snelle Sluis die inmiddels zijn afgebroken. Bij dit spel is nog een foto waar de sluis nog op staat. Diezelfde foto is in 2020 uitgegeven in de vorm van een puzzel van duizend stukjes.

Voor volwassenen is het memoryspel leuk om te doen om tweeënzeventig kaarten om te draaien. Voor kinderen is het ook te doen, maar met wat minder kaarten, dan kunnen de kinderen het ook gemakkelijk te spelen.

Memoryspel is in beperkte oplage verkrijgbaar vanaf zaterdag 18 juni 2022 tijdens de jaarmarkt in Moordrecht. Vooraf een exemplaar reserveren kan. Voor 11 juni 2022 reserveren, ontvang je drie euro korting.

Normale prijs is € 32,99, voorverkoop € 29.99 exclusief verzendkosten. Exemplaren alvast bestellen kan via marketing@flyingeagle.nl

Tijdens de jaarmarkt kunt u ook bij ons de cd “Flying Eagle Concert” kopen die opgenomen is in november 2020 in de Dorpskerk van Moordrecht. Deze mooie instrumentale cd was toen opgenomen ter gelegenheid van tien jaar fusiegemeente Zuidplas.

Advertentie