8.5 C
New York
dinsdag 6 juni 2023

Kom ook instrumenten proberen bij muziekproeverij MOZ-Art Nieuwerkerk

Als je wilt ontdekken wat MOZ-Art komend seizoen allemaal te bieden heeft, kom dan naar de Muziekproeverij! Maak kennis met onze enthousiaste docenten en probeer zelf bijvoorbeeld een trompet, dwarsfluit, zang, blokfluit, viool, piano, gitaar, DJ, ukelele, klarinet, saxofoon, cello, harp, trombone, hoorn en drums.

Kom luisteren naar de presentaties van leerlingen en informeer je over de cursussen op zaterdag 18 juni in de Muziekschool van MOZ-Art aan de Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De muziekproeverij is van 13:00 tot 16:00 uur.

Bij mooi weer zijn er ook activiteiten buiten.

14.00 uur Blokfluitsensemble Avanzato
15.00 uur Poplab Imprint
16.30 uur Slotconcert door JongNBE Regionaal West

Het JongNBE is een jonge blazersensemble van 10 gevorderde amateurs uit de regio tussen de 15 en 21 jaar. Ze worden gecoacht door een ervaren Nederlands Blazers Embamble (NBE) Musicus en spelen een breed repertoire van klassieke meesterwerken tot avontuurlijke eigentijdse (pop)muziek.

Meer informatie is te vinden https://moz-art-zuidplas.nl/nieuws/

Advertentie