8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

4 maal goud voor Britt van Tuinen van NGV

Tijdens de districtwedstrijd turnen van het district Zuid-Holland Zuid wist Britt van Tuinen van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging (NGV) afgelopen weekend maar liefst 4 gouden medailles mee naar huis te nemen.

Britt werd in de categorie Junioren D eerste op de onderdelen Vloer, Sprong en Balk en wist ook het eindklassement van de vierkamp (sprong, brug, balk en vloer) op haar naam te zetten met een puntentotaal van 44,350. 

Haar team genootte Annika Mooijman behaalde in dezelfde categorie tot 4 maal toe de zilveren medaille op de onderdelen Vloer, Brug, Balk en de Vierkamp met een totaalscore van 43,950 punten. Eerder op de dag had Fabienne Broeder een zilveren medaille op het toestel sprong behaald in de categorie Jeugd D.

Fabienne Broeder met haar medailles om de nek en haar teamgenootte Tess ten Berge.
Advertentie