8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Gratis proefles muziek bij Vonk

Op zaterdag 2 juli houdt Vonk tussen 10 en 14 uur een gratis proeflesdag in Cultuurhuys De Kroon. Het maakt niet uit of je klassiek, pop of jazz wilt gaan spelen – bij Vonk vind je professionele muzieklessen voor elk instrument en elke muziekstijl: piano, keyboard, akoestisch en elektrisch gitaar, basgitaar, ukelele, zang, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, slagwerk/drums en viool.

Iedereen die het leuk vindt kan één of twee van deze instrument(en) uitproberen. Een proefles duurt 20 minuten. Mocht zaterdag 2 juli niet schikken dan is het ook mogelijk om een afspraak voor een andere dag in te plannen.

Voor kinderen uit de wijk Triangel organiseert Vonk op vrijdag 1 juli van 14.30 – 17.00 uur gratis proeflessen op gitaar en dwarsfluit in BSO Park Triangel. Ook kinderen die niet op de BSO zitten zijn welkom! Opgeven voor beide dagen (geef duidelijk aan voor welke van die twee proeflesdagen!) via een mail naar info@stichtingvonk.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer, instrument(en), leeftijd en locatie Kroon of BSO Park Triangel. De docent maakt dan een afspraak met jou.

Advertentie