8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Ruben Boekhout is de 3e kinderburgemeester van Waddinxveen

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis verraste Ruben bij hem thuis met dit leuke nieuws. In september wordt hij officieel geïnstalleerd in het gemeentehuis en ontvangt hij de kinderburgemeester-keten (exacte datum volgt nog) uit handen van Linn Boogaard, de huidige kinderburgemeester. Ruben mag het hele schooljaar 2022-2023 met de burgemeester op stap.

Ruben Boekhout is één van de acht kandidaten die een filmpje had gemaakt om zich op te geven

Een jury heeft met heel veel plezier alle filmpjes bekeken. De juryleden keken naar creativiteit, spontaniteit, ideeën en enthousiasme. Uiteindelijk zijn vier kandidaten in het gemeentehuis geweest voor een leuk gesprek met de burgemeester en een aantal juryleden. Het was een moeilijke keuze want alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan. Maar er kan maar één kinderburgemeester zijn. Dat is dus Ruben. 

Volg de kinderburgemeester via Instagram

De kinderburgemeester deelt zijn activiteiten het komende schooljaar via Instagram @kinderburgemeesterwaddinxveen.

Advertentie