8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

NS schrapt weer sprinters

De Nededrlandse Spoorwegen schrappen weer sprinters tussen Gouda Goverweelle en Rotterdam Centraal en tussen Den Haag Centraal en Gouda Goverwelle. Hierdoor stopt er maar twee keer per uur een sprinter op station Nieuwerkerk aan den IJssel in plaats van de gebruikelijke vier keer. Voor zover bekend zijn er geen verstoringen tussen Gouda en Waddinxveen.

De Nederlandse Spoorwegen kampen met een tekort aan beschikbaar personeel en daarom rijden er momenteel op een aantal trajecten minder treinen. Net als veel andere bedrijven en sectoren ondervindt NS de gevolgen van de krappe arbeidsmarkt. Afgelopen week reden er al minder sprinters tussen Rotterdam en Gouda Goverwelle.

De NS geeft het advies om voor vertrek de reisplanner goed te checken welke treinen er op dat moment rijden en welke niet.

Advertentie