8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Waddinxveen verder zonder gemeentesecretaris Annemie Blomme

Vanmorgen is de raad van de gemeente Waddinxveen door het college van B&W op de hoogte gebracht van onderstaand bericht over het vertrek van gemeentesecretaris Annemie Blomme bij de gemeente Waddinxveen. De gemeentesecretaris is uitvoerend directeur over de ambtelijke organisatie en daarmee de hoogste ambtenaar.

Beste raadsleden,

Zoals u weet is onze gemeentesecretaris Annemie Blomme al langere tijd niet in staat haar werk te doen. Inmiddels is er duidelijkheid over het vervolg. In gezamenlijk overleg is besloten dat Annemie de gemeente Waddinxveen zal verlaten. Dit omdat er verschil van inzicht is ontstaan over de wijze waarop er leiding gegeven zou moeten worden aan onze organisatie. Dit verschil van inzicht bleek helaas niet te overbruggen.

Gedurende 15 jaar heeft Annemie zich ingezet voor onze gemeente. Mede dankzij haar leiderschap is de organisatie een sterke en vooroplopende organisatie geworden. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat de belangen van Waddinxveen goed behartigd werden in de regio. We bedanken Annemie voor haar inzet en wensen haar het beste voor de toekomst.

Blomme werd al een tijd vervangen door Aad Six als waarnemend gemeentesecretarus. het is nog niet bekend of hij deze rol permanent gaat invullen.

Advertentie