8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

MAKO Montage wint BedrijfsZomerAvondVoetbal toernooi v.v. Moerkapelle 2022.

Op een druk bezocht finale-avond was het uiteindelijk MAKO Montage uit Zevenhuizen die dit jaar de 39-ste editie van het BedrijfsZomerAvondVoetbal (BZAV) toernooi bij v.v. Moerkapelle wist te winnen. In een leuke wedstrijd tegen Vleessie FC wist MAKO uiteindelijk met 2-1 te winnen.

De Fair-Play cup was deze keer weer voor Reclameverspreiding Verkleij wat dit jaar net iets sportiever was dan Slurp. De penalty’s werden het beste genomen door STEF Transport Bodegraven BV dat dit iets beter deed dan Vleessie FC.

Gelukkig konden we na 2 jaar Corona ellende nu eindelijk weer een normale editie van ons BZAV toernooi organiseren. We begonnen op 7 juni met 13 teams in 2 poules en 11 scheidsrechters aan de wedstrijden. Ook konden we onze traditionele feestavond weer organiseren. De finale-avond werd mede door het mooie weer en de medewerking van DJ Taktak weer een succes.

De finalewedstrijd was een kwalitatief goede wedstrijd waarin fanatiek werd gestreden. De meeste spelers van beide teams waren geen onbekenden van elkaar aangezien ze vorig jaar onder een andere bedrijfsnaam ook al in de finale speelden. Na eerst wat rookpotten te hebben onstoken begon de wedstrijd voor Vleessie goed en kwam de 0-1 als ruststand op het bord. Na de rust moest de scheidsrechter een terechte penalty aan MAKO toekennen wat de 1-1 betekende. Beide teams gingen hierna voor de overwinning. Terwijl men aan de zijlijn al aan een verlenging dacht was het MAKO dat vlak voor het verstrijken van de tijd  2-1 scoorde. Kansen waren er voor beide partijen nog wel, maar de stand veranderde niet meer. De goedleidende scheidsrechter Arjan van Dam, die assistentie had van Taco Jonker en Auke Hof, had de wedstrijd goed in de hand en ook geen kaarten nodig om de spannende wedstrijd tot een goed einde te brenge

De eindstand van BZAV 2022 V.V. Moerkapelle:

  1. MAKO Montage
  2. Vleessie FC
  3. De Rooij Autotechniek
  4. STEF Transport Bodegraven BV
  5. Baker Tilly-Perdijk
  6. Panters
  7. Van Den Berg
  8. Becoma Groep
  9. Slurp
  10. KG Strijders
  11. De Keet Moerkapelle
  12. Reclameverspreiding Verkleij
  13. FC Porta Nova (niet op de finale avond)

Sportiviteitsprijs – Fair play cup: De Rooij Autotechniek

Penaltybokaal: STEF Transport Bodegraven BV

Omdat Poule A uit 7 teams en Poule B uit 6 teams bestond moesten de scores voor Sportiviteit- en Penalty bokaal worden teruggerekend tot een gemiddelde score per wedstrijd. 

De gemiddelde sportiviteitsscore, beoordeeld door de scheidsrechters, was 8.15 per wedstrijd wat beter was dan vorig jaar (7.4). Winnaar Reclameverspreiding Verkleij 9.25 scoorde en Slurp was tweede met 9.0. De strijd om de penaltybokaal werd uiteindelijk) door STEF Transport Bodegraven BV gewonnen met 53 punten (10.60 per wedstrijd) wat 0.60 meer was dan Vleessie FC (10.0).

Zo is het toernooi in 5 weken voor de 39ste keer bij v.v. Moerkapelle gehouden. Met 13 teams in 2 poules, 2 kruisfinales en een verliezersronde werden er in totaal 44 wedstrijden onder leiding van 10 (+1 reserve) scheidsrechters bij goede weersomstandigheden gespeeld.

Wel moest er, meer dan in voorgaande edities, een wedstrijd worden verzet. Helaas was er ook een team dat op de finaleavond niet kon spelen. Ee EHBO had wel wat werk maar de wedstrijden werden in een goede sfeer gespeeld.  Maar gelukkig bleef het na afloop van de wedstrijden in de kantine vaak heel gezellig.

De deelnemers, BZAV commissie en v.v. Moerkapelle kunnen weer terugkijken op een leuk verlopen toernooi wat volgend jaar hopelijk voor de 40ste keer weer georganiseerd gaat worden.  We hopen hier een speciale editie van te gaan maken (mail de commissie als je een leuk idee hebt). BZAV@vvmoerkapelle.nl

De BZAV-commissie van v.v. Moerkapelle dankt alle deelnemers, scheidsrechters, barpersoneel, sponsors, EHBO en overige vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt.

PS: Hopelijk kunnen we in de winter ook weer een zaaltoernooi organiseren. Hou daarvoor de sociale media van v.v. Moerkapelle in de gaten!

Advertentie