8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Avontuurlijke buitenschoolse opvang in nieuw scoutinggebouw

Precies een week nadat de bouw van het nieuwe clubhuis van Scouting Moordrecht het hoogste punt had bereikt, is op de bouwlocatie de samenwerkingsovereenkomst van de scoutinggroep met Quadrant Kindercentra getekend.

Het nieuwe gebouw en de royale buitenruimte worden straks ook voor buitenschoolse activiteiten van Quadrant worden gebruikt. De kinderopvangorganisatie ziet in het scoutinggebouw veel mogelijkheden voor het aanbieden van een ‘buiten-bso’, een buitenschoolse opvang met een aanbod van avontuurlijke (buiten-)activiteiten waar scouting ook om bekend staat.

Het nieuwe scoutinggebouw, waarvan de opening voorzien is in oktober, verrijst aan de noordkant van Moordrecht, op een steenworp afstand van de Goudse wijk Westergouwe waar al plannen klaarliggen voor een groot kindcentrum. De buiten-bso is daar een mooie aanvulling op.

De handtekeningen werden gezet door directeur-bestuurder Dirk-Peter van ’t Sant van Quadrant en groepsvoorzitter Keith Deaney van Scouting Moordrecht. Meer informatie over het nieuwe clubhuis van Scouting Moordrecht: scoutingmoordrecht.nl/nieuwbouw/

Advertentie