8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Vrijwilligers gezocht bij de Zonnebloem

Het aantal deelnemers dat zich voor de Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel hebben aangemeld, neemt toe. Zo snel dat het sneller toeneemt dan dat het aantal vrijwilligers toeneemt. Daarom doet de Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel deze oproep!

De afdeling van de De Zonnebloem Nieuwerkerk Aan Den IJssel zoekt vrijwilligers. Vrijwilligers om de deelnemers te bezoeken. Vrijwilligers die meegaan met activiteiten en daar de deelnemers begeleiden. Vrijwilligers die de deelnemers van huis naar de activiteit willen brengen en weer terug. Vrijwilligers die onze activiteiten helpen te organiseren. Kortom vrijwilligers.

Aanmelden kan heel eenvoudig via een webformulier op de website van de Zonnebloem: https://www.zonnebloem.nl/nieuwerk…/aanmelden-vrijwilliger

De deelnemers zijn mensen met een lichamelijke beperking van 18 jaar en ouder. Deelname aan de De Zonnebloem Nieuwerkerk Aan Den IJssel kost niets. Wel kan er voor een activiteit een eigen bijdrage gevraagd worden.

Dat geldt niet voor de vrijwilligers. Zij betalen geen bijdrage voor activiteiten die de Zonnebloem voor de deelnemers organiseren. Kosten die zij als vrijwilliger maken vergoedt de afdeling volledig.

Advertentie