8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Laat je creatieve Vonk vlammen

Begin het nieuwe schooljaar met muziek- of tekenlessen bij Vonk in Waddinxveen: lekker dichtbij in Cultuurhuys de Kroon, goed bereikbaar en gratis parkeren (max 2 uur) in de parkeergarage direct eronder. Kies uit elektrisch of akoestisch gitaar, basgitaar, viool, dwars- of blokfluit, (pop)piano of keyboard, klarinet of saxofoon, slagwerk en drums. Of speel mee in een van onze bands of orkesten.

Recentelijk is het docentencorps van Vonk uitgebreid met de komst van zangdocente Danique van der Vlugt. Zij timmert flink aan de weg en speelt met haar band Kuzko (‘het nieuwe FM-3 talent’) op grote festivals in heel Nederland. Daarin wordt ze o.a. ondersteund door Margi Sinniah op toetsen, eveneens docente bij Vonk. Koester je zelf ook dat soort ambities? Schrijf dan in voor een korte kennismakingscursus van 4 lessen en onderzoek en ontdek jouw mogelijkheden. En als je geen tijd of zin hebt om iedere week naar les te gaan dan neem je een knipkaart van 10 keer: daarmee bepaal je in overleg met je docent zelf de lesweken en -dagen.

Gaat jouw voorkeur uit naar tekenen en schilderen? Naast de bestaande cursussen waarin ook beginners altijd kunnen aansluiten, komen er dit schooljaar wel drie cursussen Botanisch Tekenen. Later in het jaar start op donderdagavond de Top3-cursus Tekenen en schilderen bij drie verschillende docenten die je wegwijs maken in drie verschillende tekenstijlen.

Kijk voor alle informatie op www.stichtingvonk.nl, stuur je vraag naar info@stichtingvonk.nl of bel met 0182-614422.

Advertentie