8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Geen treinen Nieuwerkerk door storing systeem verkeersleiding

Door een storing in het Trein Verkeersleiding Systeem in Rotterdam is in een groot deel van West Nederland geen treinverkeer mogelijk. Internationale treinen blijven wel rijden. Momenteel wordt hard gewerkt om de storing te verhelpen maar onduidelijk is hoe lang dit duurt en of het nog vanavond wordt opgelost.

Hierdoor rijden er geen treinen vanaf Nieuwerkerk geen treinen naar Rotterdam en Gouda. Wie naar Rotterdam moet reizen kan het beste vanaf Nieuwerkerk bus 190 nemen en dan met de metro vanaf Alexander. Naar Gouda kan men reizen met bus 190 via Moordrecht of in Zevenhuizen met bus 175.

Intercitys vanaf Gouda naar Utrecht rijden deels, trein verkeer tussen Gouda en Den Haag alsmede de R-Net lijn tussen Gouda en Alphen aan den Rijn via Waddinxveen en Boskoop rijden wel. Het is altijd aan te raden om voor de reis, de reisplanner van de NS te raadplegen.

Advertentie