8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

CJG webinar ‘Zo help je kinderen een scheiding door!’

Gaan jij en je partner scheiden of zijn jullie net gescheiden? Vraag jij jezelf af hoe je de kinderen in deze periode het beste kan ondersteunen? Hoe je ervoor kunt zorgen dat zij er het minste last van ondervinden?

Een scheiding heeft een grote impact, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als je uit elkaar gaat, heb je de verantwoordelijkheid om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en te begeleiden voor je kinderen. Maar hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties en die van jezelf? Hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, een webinar voor ouders van kinderen tussen de 2 en 16 jaar die gaan scheiden of gescheiden zijn. Neve geeft in deze webinar tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. De webinar “Zo help je kinderen een scheiding door!” is heel 2022 gratis te bekijken via www.cjgcursus.nl

Advertentie