8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Straten in Moordrecht op zijn kop door aanleg glasvezel

De aanleg van Glasvezel door Delta Fiber in Moordrecht zorgt ervoor dat een aantal straten open gaan voor werkzaamheden. Vooral het verkeer zal hier hinder van kunnen ondervinden. Delta is na een wervingscampagne van vorig jaar nu gestart met de aanleg van glasvezel in het dorp.

Oudersvrucht

De Oudersvrucht wordt vlak voor het einde van de schoolvakantie afgesloten tussen 15 augustus 07:00 uur en 19 augustus 16:00 uur voor al het verkeer. Er is een omleiding ingesteld via de Schuddenbeurslaan, de Middelweg, de Weidezoom en de Exaltolaan.

Deel Dorpsstraat tweemaal een week afgesloten

De Dorpsstraat wordt in twee fases afgesloten. Van 22 augustus tot en met 26 augustus is Dorpsstraat afgesloten tussen het Westeinde en de Veerstoep. Voor de eerste afsluiting is de omleiding vanuit Gouda is via de burgemeester Brandstraat, Molenlaan, Kerklaan, Kon. Julianastraat en de Schielandstraat.

Van 29 augustus tot en met 2 september is het gedeelte tussen de Veerstoep en de Schielandse Hoge Zeedijk afgesloten voor het verkeer. De omleiding is dan via het Kerkplein en de Oostbuurtstraat naar de dijk.

Prins Bernhardstraat 1 dag afgesloten

De Prins Bernhardstraat zal op 23 augustus een stuk worden afgesloten nabij de Koningin Julianastraat. Hier kan geen verkeer langs en de geplande omleiding is via de Koniging Julianastraat, Schielandstraat naar het Westeinde. De werkzaamheden zijn gepland tussen 09:00 en 15:00 uur.

Advertentie