-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Witte tentweek in Moordrecht

Traditioneel is er in de laatste week van de vakantie weer de Witte Tent week in Moordrecht. Van 13 augustus tot en met 18 augustus zijn er van allerlei activiteiten achter de Beth-El kerk aan de Molenlaan 1 in Moordrecht.

Behalve op de kleutermorgen op woensdag, zijn altijd de kinderen welkom, die volgend jaar naar groep 3 gaan, tot en met die volgend jaar naar de eerste klas van get voortgezet onderwijs gaan. Op de kleutermorgen mogen de kinderen komen, die volgend jaar naar groep 1, 2 of 3 gaan.

De organistatie wordt verzorgd door van de PKN-gemeente ‘Beth-El’ Molenlaan 1 in Moordrecht en heeft het volgende programma:

Op de zondag ná de Witte Tentweek (21 augustus) hebben we een dankdienst in de kerk. Kom je dan ook? Het is van 10:00 uur tot ongeveer 11:15 uur. Meer informatie is te vinden op https://www.dewittetent.nl/

Advertentie