8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Molenviergang Zevenhuizen toneel van HBO Max serie Rick and Morty

In Nederland is de cartoonserie Rick and Morty nog relatief onbekend maar wereldwijd mochten de kijkers van deze serie de hersenen kraken op een raadsel waar de wormenjacht wereldwijd heen zou gaan. Na Mexico-City en Malibu in de Verenigde Staten was de ‘Wormagaddon’ ineens in Europa.

Opeens hing Jerry, een van de personages, in paniek in de wieken van molen nummer 2 van de molenviergang in de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Het raadsel van de fans, welke wereldwijd verspreid zijn, was “Ik was van plan om een rondleiding te nemen in de grootste haven van Europa maar bij de bron van de rivier die de naamgever van die haven was, ben ik verkeerd afgeslagen. Nu hang ik hier maar rond en rond en rond en ben duizelig aan het worden“.

Martijn de Bode wist snel de oplossing en won hiermee een goudkleurig beeld van hoofdpersonage Rick. De tekenfilmserie volgt de bizarre avonturen van de wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty. De serie werd een kijkcijfersucces bij HBO en is in veel landen te volgen wereldwijd. Op 4 september start een nieuw seizoen op HBO Max. Tot die datum hangt Jerry in molen nummer 2, die inmiddels wereldwijd bekend is geworden.

Advertentie