8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Webinar Help je kind groeien met een positieve mindset

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met Tischa Neve een webinar over het helpen groeien van kinderen met een positieve mindset. Het is bedoeld voor alle ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Wil jij je kind helpen om leren leuk te vinden, vertrouwen te krijgen in zijn of haar eigen kwaliteiten en positief denkend door het leven te gaan? Meld je dan aan voor de (gratis) webinar ‘Help je kind groeien met een positieve mindset!’ In dit webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, tips om je kind te helpen groeien. Kinderen met een vaste mindset geloven dat hun persoonlijke eigenschappen vaststaan.

Dat je het moet doen met de intelligentie en kwaliteiten waarmee je geboren bent. Kinderen met een groeimindset geloven dat ze zichzelf steeds kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen. Dat je talenten alleen het startpunt zijn en dat je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen. Deze manier van denken kan je kind enorm helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en te groeien op alle gebieden.

En het goede nieuws is: je kunt je mindset veranderen. En wij kunnen kinderen helpen om die groeimindset aan te leren of te behouden. Dit webinar vindt plaats op woensdag 21 september 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden en meer informatie via www.cjgcursus.nl

Advertentie