8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Lotgenotencontact ‘Hoe pak je de draad weer op na hersenletsel?’

Gedeelde Zorg organiseert op donderdag 15 september  een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. De voorlichtingsbijeenkomst is ook een  gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer ‘Hoe pak je de draad weer op na hersenletsel?’. U kunt in gesprek met ambassadeurs en een ervaringsdeskundige van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en met lotgenoten. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij problemen op? Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad), recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Deelname is gratis. De bijeenkomst is op donderdag 15 september om 16.00-17.30 uur. Inloop vanaf 15.45 uur in het Green Restaurant (begane grond) van het Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, Gouda. Aanmelden kan per mail via info@transmuraalnetwerk.nl (of eventueel telefonisch via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt.

Advertentie