8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Training GOED omgaan met dementie in Zuidplas

In het kader van de Wereld Alzheimer dag organiseren Steunpunt Mantelzorg en het Vrijwilligers Informatie Punt in samenwerking met Samen dementie vriendelijk in Zuidplas een GOED training. Deze training vindt plaats op dinsdag 20 september van 19.15-21.30 uur in Nieuwerkerk.

In deze GOED training leren mantelzorgers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Het eerste deel van de training gaat over dementie en het herkennen van dementie. In het tweede deel wordt geoefend met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tot slot bespreken we hoe deelnemers het geleerde kunnen toepassen en geven we tips.

Vooraf word je gevraagd een kort filmpje te bekijken en vragen te beantwoorden en je mag een eigen situatie inbrengen waar je graag raad in hebt. Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van stichting ZO! https://www.stzo.nl/training-goed-omgaan-met-dementie

Advertentie