8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Optreden TVI tijdens straatfestival “Mediterraans Moordrecht”

Op 27 augustus 2022 was Theater voor iedereen vertegenwoordigd tijdens het straatfestival van Mediterraans Moordrecht.De cast van de voorstelling “ de Sneeuwkoningin” bracht drie liedjes op het straatpodium. Voor een enthousiast publiek op de terrassen, wielrenners, automobilisten ( die voor deze gelegenheid hun auto’s stil hebben gezet) werden deze nummers gezongen en gespeeld.

Zo kreeg het aanwezige publiek een klein inkijkje in de voorstelling die wordt gespeeld op 21, 22 en 23 oktober 2022 in Theater Swanla in Zevenhuizen. De volledige cast ging lopend vanaf onze nieuwe locatie in prachtige kleding ( ontworpen en gemaakt door Anita Rácz) richting kerkplein. Waar we verschillende optredens konden uitvoeren.

Na het optreden werd er enthousiast geflyerd door de cast. Theater voor Iedereen was gewend om elk jaar op te treden tijdens de cultuurmarkt in Zuidplas, maar Mediterraans Moordrecht bleek daar een goede vervanger voor.

Het optreden onder bezielende leiding van Eva Rácz bleek bij het publiek een groot succes, sommigen bleven wachten tot een volgend optreden. Dat wij een theatergroep zijn voor en door iedereen hebben wij op deze dag weer kunnen bewijzen en hopen door dit optreden weer volle zalen te trekken.

Donderdag 1 september 2022 pakken wij de reguliere repetities weer op en kan onze regisseur Eva Rácz de laatste weken voor de voorstelling nog het één en ander verfijnen. Op 21, 22 en 23 oktober 2022 staat de voorstelling in theater Swanla. Kaarten kosten €12.50 en zijn bij theater Swanla te bestellen.

Advertentie