8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Woonzorgcentrum Beth-San 50 jaar

Op dinsdag 30 augustus bestond woonzorgcentrum Beth-San in Moerkapelle 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal, die reden geeft tot dankbaarheid. Gedurende de maand september wordt deze mijlpaal gevierd met veel activiteiten zoals een bewoners- en personeelsuitje, een high tea voor vrijwilligers, een boekenmarkt en een reünie voor alle (oud) medewerkers. Dinsdag 30 augustus werd de jubileummaand geopend met een gezamenlijke dagopening, het onthullen van de jubileumplaat en het hijsen van de jubileumvlag.

Donderdag 1 september was er een jubileumbijeenkomst voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en betrokkenen. Het thema van de bijeenkomst was ‘Groot is Uw trouw, o Heer”. Regiomanager Martin van der Elst opende de bijeenkomst, waarna diverse andere sprekers aan het woord kwamen. Sophieke van den Beukel en Adriaan de Jong verleenden hun muzikale medewerking en er was veel ruimte voor samenzang.

Op 10 september is er van 9.30 uur tot 14.00 uur een boeken en kleedjesmarkt in het Atrium van Beth-San. Naast boeken en tweedehandsspulletjes wordt hier ook kleding, woondecoratie, bloemen en planten verkocht. De opbrengst is bestemd voor een rolstoelfiets. Er is bij de boekenmarkt een aparte ruimte ingericht voor (oud) medewerkers en (oud) vrijwilligers. Zij kunnen elkaar hier ontmoeten en herinneringen ophalen.

Advertentie