8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Doe Mee festival in Nieuwerkerk druk bezocht (video)

Het Doe Mee festival bij het Kerkelijk Centrum in Nieuwerkerk aan den IJssel is druk bezocht. Dit festival was door het Vrijwilligers Informatie Punt van stichting Zo! georganiseerd waarbij inwoners konden kennismaken met ruim 20 vrijwilligersorganisaties in Zuidplas.

Alle vrijwilligersorganisaties, ook Gouwe IJssel Nieuws, staan te springen om vrijwilligers maar de spoeling is dun. Daarom was een van de doelstellingen dat organisaties zich open konden stellen voor vrijwilligers maar ook om kennis met de organisaties te maken.

De bibliotheek de Groene Venen organiseerde een Escaperoom Laaggeletterdheid, er was een Anti Stigmaspel door Stichting Kernkracht en Symfonisch Blaasorkest Da Capo hield een muziekproeverij. DKV trad op en de kinderen uit de Oekraïense opvang Oase gaven een dans optreden terwijl de ouders allemaal lekkere hapjes hadden klaargemaakt als dank voor de gastvrijheid.

Stichting Zo! kan terugkijken op een succesvolle middag welke zeker op herhaling mag. Wie geinteresseerd is in vrijwilligerswerk kan de aankomende week een aantal presentaties hier op Gouwe IJssel Nieuws te zien zijn. Vacatures voor vrijwilligers en een test welk vrijwilligerswerk bij u past, kijk dan op https://www.stzo.nl/zoek-je-vrijwilligerswerk

Advertentie