8.5 C
New York
dinsdag 6 juni 2023

Da Capo geeft concert in muziekschool Nieuwerkerk

Op zaterdagmiddag 17 september zal het Symfonisch Blaasorkest Da Capo o.l.v. Dominique Capello een concert verzorgen in de aula van de muziekschool Moz-Art aan de Schubertstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel vanaf 16 uur. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden met enkele leerlingen van de muziekschool. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig samen wat te drinken.

Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo is opgericht op 11 februari 2000. Sinds februari 2017 staat Da Capo onder leiding van Dominique Capello. Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Speel je een blaasinstrument, cello, contrabas (strijk) of slagwerk kom dan vrijblijvend langs op een repetitie. Da Capo repeteert elke dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw Con Musica sportpark Dorrestein. Onze jongste leden gaan in de pauze (ca. 21.00 uur) naar huis. Kijk voor meer informatie op www.dacapo-nwk.nl

Advertentie