8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Zondag muziekmiddag in Swanla : Dani Luca en het JongNBE

Naast het geven van pianolessen bij MOZ-Art bespeelt Dani Luca ook het cimbalom, een volksinstrument dat vooral gebruikt wordt bij uitvoeringen van de zigeunermuziek. Dani is geboren in Roemenië en met deze muziek (en dus ook het instrument) opgegroeid. Hij speelt op zondag 9 oktober om 15:00 uur bij de Muziekmiddag voor de pauze samen met zijn vader.

JongNBE (Nederlands Blazer Ensemble) regionaal west heeft een breed repertoire van klassieke meesterwerken tot avontuurlijke eigentijdse (pop)muziek. De ambitie is om op hoog niveau en op een spannende manier samen muziek te maken.

Kaarten voor de zondag muziekmiddag in Swanla zijn te krijgen via de website van het theater en kosten 9,50 per persoon.

Advertentie