8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

TVI brengt theaterproductie “De sneeuwkoningin”

Dit jaar brengt Theater Voor Iedereen (TVI) meerdere producties op de planken. Eén daarvan wordt binnenkort uitgevoerd in theater Swanla in Zevenhuizen “De Sneeuwkoningin”

Na twee jaar van uitstel gaat het gebeuren! Op 21, 22 en 23 oktober 2022 speelt TVI ‘De Sneeuwkoningin’. Een rustig Scandinavisch dorpje wordt slachtoffer van de stukgevallen spiegel van de duivel. Iedereen die getroffen wordt door een scherf kan alleen nog het slechte zien in zichzelf, en in de wereld. Surgat probeert de scherven terug te krijgen, maar ziet hierbij Kay, de timmermansknecht, over het hoofd. De beruchte Sneeuwkoningin maakt gebruik van deze plotselinge kou in Kay, en neemt deze jonge Scandinaviër mee naar haar verzameling in het IJspaleis. Het dorpje laat het hier echter niet bij zitten en stuurt Gerda op avontuur. Onderweg vindt zij rovers, een wolf, ijsbijters en haar ware gevoelens voor Kay. Maar weet zij Kay zelf ook te vinden? Of is het dorp twee van haar inwoners voorgoed verloren?

Productie

Wederom een prachtige en kleurrijke voorstelling, met veel zang, dans, spel onder bezielende leiding van regisseur Eva Rácz. Ook dit jaar zoekt Theater voor Iedereen weer de samenwerking met andere disciplines/verenigingen. Aan deze voorstelling werken mee DNA dance studio uit Moordrecht en turnverenging TUMO uit Moordrecht. Dat het een spektakel wordt is een zekerheid!

Kaartverkoop

De Voorstelling De Sneeuwkoningin wordt gespeeld op 21, 22 en 23 oktober 2022 in theater Swanla in Zevenhuizen. Kaarten zijn te bestellen via www.theatervooriedereen.nl

Advertentie