8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Jobgroup Waddinxveen voor werkzoekenden start op 3 november 

Vanaf donderdag 3 november organiseert JobHulpMaatje Waddinxveen opnieuw een Jobgroup voor werkzoekenden. In 7 groepsbijeenkomsten krijgen deelnemers een beter beeld van wat zij kunnen en willen en welke baan daarbij past. Daarnaast krijgen zij praktische tips om succesvol te solliciteren en om effectief gebruik te maken van het eigen netwerk.  

De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het Coenecoop College in Waddinxveen. Deelname is gratis voor inwoners van Waddinxveen die op zoek zijn naar (ander) werk en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Werkzoekenden die liever één-op-één begeleiding krijgen, kunnen gekoppeld worden aan een Jobmaatje. In een kennismakingsgesprek wordt overlegd welke vorm van ondersteuning wenselijk en passend is.  

Aanmelden 

Voor meer informatie of om direct aan te melden voor een Jobgroup of een Jobmaatje kun je mailen naar jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl of bellen: 06-30 99 67 30. Aanmelden kan ook via www.jobhulpmaatje.nl/aanmelden

Advertentie