8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Stoomtreinen door Zuidplas tijdens Stoomdagen Rotterdam

Op 8 en 9 oktober is op beide dagen de stoomfluit weer te horen in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ieder uur rijdt er een stoomtrein tussen het Depot in Rotterdam Kralingen en Gouda vice versa.

Op het stoomdepot van de Stoom Stichting Nederland is van alles te beleven voor jong en oud. Wie er heen wil gaan, het is door nieuwbouw niet mogelijk te parkeren in de buurt van het stoomdepot laat SSN weten : “Wij hebben samen met onze Rotterdams collega’s van stichting Romeo een gratis alternatief kunnen vinden. U kunt parkeren op de parkeerplaats “Parking P+R Kralingse Zoom extra” aan de Fascinatio Boulevard te Rotterdam ( Link naar google maps)“. De bussen van stichting Romeo brengen bezoekers naar het stoomdepot en terug.

Parkeren is ook mogelijk in de parkeergarage naast station Gouda en dan de rit per stoomtrein naar het depot te maken. Voor kaartverkoop en tarieven : Zie de informatie op de website van het Stoomdepot : https://www.stoomstichting.nl/evenement/stoomtreindagen-2/.

Advertentie