8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Dank bij afscheid SAZ voorzitter Ellie Ham-Onderwater

Op de Algemene Leden Vergadering van Senioren Actief Zuidplas – de vereniging voor en door senioren in de Gemeente Zuidplas – is afscheid genomen van haar voorzitter Ellie Ham-Onderwater. Zij was sinds 2017 voorzitter van de SAZ.

Onder de enthousiaste en bezielende leiding van Ellie is de vereniging gegroeid van 375 leden tot nu 940 leden. Het palet van activiteiten is onder haar leiding in de loop van de jaren zowel in de breedte en als in omvang sterk gegroeid. Bij Ellie stonden de vrijwilligers altijd in het middelpunt. Bij haar afscheid werd dit benadrukt. Zij was een zeer betrokken voorzitter. Zij gaf eenieder de ruimte waardoor men de functie zelf goed kon invullen. Daarbij kon men altijd bij haar terecht voor steun, voor advies en voor het zoeken naar oplossingen voor problemen.

Op de algemene ledenvergadering werd uitgebreid stilgestaan bij de genomen initiatieven en de coördinerende rol die Ellie speelde. Ellie heeft de vereniging doen laten groeien met veel energie en een warme betrokkenheid. Koers bepalend en een standvastig geloof en vertrouwen in de kracht van vrijwilligers. Daarbij had zij een scherp oog voor de belangen van ouderen in de gemeente Zuidplas. Dat bleek ook in haar vertegenwoordiging in het SamenwerkingsVerband Ouderenbelangen.

De SAZ is haar heel veel dank verschuldigd en heeft dit tijdens haar afscheid zeer duidelijk laten merken. Als opvolger van Ellie is door de leden Martin Damen verkozen tot voorzitter van de SAZ. Hij werd op de vergadering door de aftredende voorzitter veel succes gewenst.

Advertentie