8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Computercursus Klik&Tik-Samen op ’t Web in bibliotheek Waddinxveen

Computercursus Klik&Tik-Samen op ’t Web is de cursus waarmee je van hobby tot baan aan de slag leert gaan. Anderen ontmoeten, foto’s delen met relaties ver weg, weetjes delen en anderen ontmoeten, allemaal online via de Sociale Media die niet meer zijn weg te denken. Juist in deze tijd is dat steeds belangrijker geworden.

Bij de Bibliotheek De Groene Venen in Waddinxveen begint deze cursus op woensdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur. Je hebt de basiskennis van de computer nodig om met deze cursus mee te doen.

Benodigdheden: Koptelefoon of oordopjes. Oordopjes zijn voor 2 euro aan te schaffen bij de docent. Informatie en opgave: via e-mail naar cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl, telefonisch via 06-33086575 of in de Bibliotheek zelf bij de balie.

Wie de basiskennis van de computer en het Internet heeft, is ook klaar om meer te leren in de digitale wereld. Je kan dan verder leren bij de cursussen: Windows/DigiD, cursus Excel voor beginners en de nieuwste cursussen over omgaan met de Smartphone. Je kunt je voor deze cursussen alvast op de wachtlijst laten zetten, dan nemen wij contact met je op zodra deze data bekend zijn.

Advertentie