8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

CJG Lezing ‘Het Puberbrein, een handleiding’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Zuidplas organiseert in samenwerking met STICHTING ZO! de lezing ‘Het Puberbrein, een handleiding’ van Aletta Smits. Een humoristische lezing voor ouders die hun puber beter willen begrijpen.

Dr. Aletta Smits geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Een brein dat voor veel volwassenen onbegrijpelijk is. In de lezing legt zij uit hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij – volwassenen die de puberleeftijd zijn ontgroeid – daarmee om kunnen gaan.

De lezing vindt plaats op maandag 21 november 2022 van 19.30-21.00 uur in Dorpshuis Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86 in Zevenhuizen.

Voor meer informatie zie onze website www.cigcursus.nl. Direct aanmelden voor de lezing kan via dit online aanmeldformulier.

Advertentie