8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Brabants toptalent Nabil in theater Swanla

“En weer een toptalent uit Brabant” Zo luidt de titel van de lovende recensie die Nabil binnen sleepte met zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Monopoly’. De recensie is geschreven door de criticus Patrick van den Hanenberg voor de Theaterkrant. Op zaterdagavond 26 november staat Nabil op de planken in Theater Swanla om 20:15 uur.

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Kaarten kosten 18 euro per stuk en voor wie vooraf heerlijk wil dineren kan een combinatieticket kopen voor warme maaltijd en de voorstelling voor € 35.50. Kaartverkoop via de website van theater Swanla.

Advertentie