8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Werkzaamheden N219 Nieuwerkerk afgelast door Provincie

De Provincie Zuid-Holland heeft de geplande werkzaamheden voor de N219 afgelast vanwege de slechte weersvoorspelling van aankomend weekeinde. De werkzaamheden waren gepland vanaf de rotonde bij de Europalaan, het viaduct over de A20 en de Eerste Tochtweg richting Zevenhuizen en Nesselande.

De geplande werkzaamheden waren van 2 december in de avonduren tot en met maandag 5 december in de vroege morgen. Hierdoor is de weg ook niet afgesloten. Op sociale media waren er verbazende reacties omdat dit precies in het Sinterklaasweekeinde was.

Weerman Leen de Koning verwacht geen neerslag maar voorspelt op zijn website wel temperaturen net boven het vriespunt :”Vandaag is een overwegend bewolkte en sombere dag. De wind is matig van kracht en waait uit het oosten tot noordoosten. Het wordt vanmiddag maximaal 4 graden. Komende avond en nacht nog maar weinig verandering. Het koelt af naar 1 graad. Het blijft vrijwel overal droog. Morgen wordt een droge dag, met in de loop van de dag kans op zonnige perioden. De wind is matig tot krachtig en waait uit het oosten tot noordoosten. Het wordt maar 2 à 3 graden in de middag. Zondag na een graadje vorst in de nacht bewolking met af en toe zon. In de middag 3 graden. Maandag wolkenvelden en rond de 5 graden en overdag nog vrijwel overal droog”.

Het is niet bekend wanneer de Provincie Zuid-Holland de werkzaamheden alsnog gaat uitvoeren.

Advertentie