8.5 C
New York
woensdag 15 mei 2024

VVN Zuidplas ambassadeur voor de campagne ‘Maak een punt van Nul’ (video)

Op vrijdag 9 december is Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Zuidplas officieel ambassadeur voor de campagne ‘Maak een punt van Nul’ benoemd. In het gemeentehuis werden de actieve vrijwilligers door Astrid Homan (ROV Zuid-Holland) in het zonnetje gezet voor hun werkzaamheden. Vrijwilliger Cees van de Bovenkamp kreeg het speldje met een 0 op zijn kleding.

“Maak Een Punt Van Nul’’(verkeersslachtoffers) is in het leven geroepen door ROV Zuid-Holland om organisaties, bedrijven, scholen, clubs en individuele verkeersdeelnemers op te roepen hun steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid. VVN-Zuidplas, die geheel bestaat uit vrijwilligers, is vanwege hun enorme inzet voor diverse verkeersveiligheidscampagnes de eerste VVN-afdeling in Nederland die ambassadeur wordt voor deze campagne.

Samen met de gemeente Zuidplas, politie en handhaving worden er diverse acties gehouden, zoals controles op fietsverlichting, lessen voor ouderen over fietsen op een E-bike, parkeren rond de scholen, alcoholcontroles, dode hoeklessen bij vrachtwagens, het jaarlijkse verkeersexamen voor de basisscholen en andere campagnes. Volgens Van de Bovenkamp kan VVN Zuidplas nog wel vrijwilligers gebruiken : info@vvn-zuidplas.nl

Advertentie